Followers

Wednesday, 27 June 2012

pesanan senah untuk sahabat2 :)

.: Bismillahirrahmanirrahim :.

untuk sahabat2 yang saya sayang :) saya tahu sahabat semua tension kan sekarang ni. senah di sini pooon tension juga. 29/6 ni paper LAW tapi senah tak sedia lagi. senah syok2 je tulis kat belog tanpa sedikit perasaan bersalah pon terhadap buku LAW yang terhampar tanpa di baca. bilalah senah nak insaf kan =.=

study hebat2 taw sahabat2. senah tahu sahabat2 senah semua hebat !


korang, PRAY HARDER oke :)


senah tak nak skor sensorang, senah nak skor dengan sahabat2 :)

teringat pesan seorang teman, kerja kita BERUSAHA dan terus BERUSAHA. result itu kerja ALLAH. jadi tak perlu nak sibuk tentang tu. kita buat kerja kita, selebihnya serahkan pada ALLAH. tapi memang harus rasa bersalahlah kalau korang tak berusaha pastu korang nak result yang gempak2 kan. tu memang nak kene cepukk lebih laaa tu kan. *sila sedar diri kau yg macam tu senah !*


akhir kata, ini special untuk sahabat2 ya :)

:) enjoy your kitab sahabat2 (:


sahabat2, sama2 kita MUMTAZ for UMMAH ya ! :)


p/s : minah, i rindu nak dengar u panggil i senah :)


1 orang bermuhasabah:

Eza Boom Boom :) said...

Siyesly takut ngan paper law. But, still kena usaha semaksimanya.. Huhu...All the best akak..:)