Followers

Friday, 10 February 2012

WORDLESS SATURDAY dan INDULGENCE CAKE ummi =.=

WORDLESS SATURDAY? sukehati i lah kan ;) 

actually birthday ummi 20JANUARI lepas Oke. dah ke demam ke hape baru nak post benda berzaman lepas? haha. on that day kitorang potong kek bagai tuh, kitorang rushing nak balik kampung. so, tu pasal lah gambo photoghrapher kejung ni dok diam-diam dlm benda alah laptop ni je.

saya hanya mampu menyediakan INDULGENCE CAKE sahaja ;( tunggulah saya dah keje gaji 5angka ke gitu nnt saya bg tiket buat umrah ke kete toyota sebijik ke hape ke kan kan. kalo takat gaji ciput 3-4angka, jawabnye ummi abah kene tunggu bertahun-tahunlah dulu hukhuk. 

jangan tertipu dengan ghope luarannye yg kemas dan chantekk =.=

saya tahu dia chumel ;)

hah tengok sekarang tengok2. siyessslah tangan i kejungss ;(

sekali ghopenye saya lupe nak tukar alas kek. kelabu itu alas loyang ;)

ahaaaaaa.mane ummi nye mane? mane? peringatan awal kpd yg kenal saya ! jangan compare warna kulit dan kejerawatan kami oke hahahaha

sila jgn kata dia kakak saya !  o.O
oke sahabat-sahabat, sekian sahaja utk kali ini ;)


R.E.M.I.N.D.E.R :


.: sayangi keluarga anda selagi mereka masih ada :.

assalamualaikum


10 orang bermuhasabah:

Eza Boom Boom said...

heee, mak muda lagi eh kak?? Hm, menunggu resipi pelangi dan kek atas ni dengan sabar. eh, kalau tak busy nanti jangan segan2 share ye. ;)

asrar.huda said...

@Eza Boom Boom erk....hahaha. insyaAllah. dah byk akk hutang resepi nih aaaaa. apeke busy benooolah akk ni oh huhu biane ;(

Ana said...

pergh.. serius?
bday my mom is on 21st..
haha! nk jgk kecoh kn..
nt wat la lg.. nk rse..hehe
take cre! XD

asrar.huda said...

@Ana haha cake ni takboleh nak bior lame kt lua lah nnt dia cair mcm kek SR tu laaaa huhu nak rasa kene mai rumah la eh ;p

hamzah ian said...

nampak sedapppp.. leh jual on9 tuu.. ehhehee

asrar.huda said...

@hamzah ian ;) amatur sgtlah nak berjual online. tgk ghope kek tu pon dah sadiss ;p

womiok said...

Nk resepi!!! :)

asrar.huda said...

@womiok otw, insyaAllah ;)

marfieyra said...

weyhh! nk resepi kek ni!

asrar.huda said...

@marfieyra hokeh later aq bg deyh :)